Tájékoztatás a - "Könyvtár a küszöbön" szolgáltatás igénybevételéhez

                                                                                 Könyvtár a küszöbön

Kedves Olvasóink!

 

A 2020. 11.11-én hatályba lépett 484/2020 (XI.10.) Kormányrendelet értelmében a könyvtár területére látogató nem léphet be; ezért kibővítve újraindítjuk a Könyvtár a küszöbön szolgáltatásunkat.

Olvasóink számára a korábban megszokott szolgáltatásokat kívánjuk biztosítani, a könyvtár újbóli megnyitásáig, az alábbi módon:

Kölcsönzés: 2020. november 11-től a katalógusból való választással történik, előzetes egyeztetés alapján. A kiválasztásban segít az otthonról interneten elérhető katalógusunk: http://www.apaczai.dfmvk.hu

  • Az igényeket a honlapunkon lévő űrlapon, e-mail címen apaczaiamk@gmail.com vagy 92/314-866-os telefonszámon lehet egyeztetni. Kérjük, hogy adják meg a kért könyvek szerzőjét és címét az űrlap kitöltésével! Kérjük, hogy adják meg nevüket, olvasójegyük számát és az elérhetőségüket (email-ben vagy a telefonon történő kérés esetén is). Igénybe lehet venni erre adatbázisunk Foglalás vagy Előjegyzés lehetőségét is.

Munkatársaink minden esetben egyeztetik Önökkel, hogy mikor jöhetnek a kért könyvekért, egyéb dokumentumokért.

  • Kérjük, hogy olvasójegyüket hozzák magukkal! A hosszabbítás kérését telefonon (92/314-866) és e-mailben (apaczaiamk@gmail.com) tudják megtenni, vagy a honlapon található Olvasói állapot menüpont használatával.

A szolgáltatást CSAK BEIRATKOZOTT olvasóink számára tudjuk biztosítani, új beiratkozásra előre egyeztetett módon kerülhet sor.

A kölcsönzés helyszíne: Apáczai Csere János Művelődési Ház bejárata (Apáczai tér 5.sz.)

             Használati útmutatónkat itt találja: https://youtu.be/NaF0J-MUCSw

A visszahozott dokumentumok 72 órára karanténba kerülnek.

A kölcsönzés mellett lehetőség van másolásra, szkennelésre, laminálásra. Továbbra is biztosítjuk az irodalomkutatást, tájékoztatást, helyismereti információt – mindezt szintén előre egyeztetve, a könyvtár e-mail címén (apaczaiamk@gmail.com), vagy telefonszámán (92/314-866) kezdeményezve.

A kölcsönzésre illetve a többi szolgáltatás igénybevételére kedd - csütörtök 9.00-17.00 óra, péntek- 9.00-18.00 óra, szombaton 8.00-12.00 óra között van lehetőség.

 

 

Járványügyi szabályok

Kérjük, hogy a könyvtár előtti várakozás közben is tartsák be az előírt távolságot.

A könyvcsomag átvételekor KÖTELEZŐ a maszkviselés és a kesztyű használata.

A könyvtár munkatársai is kesztyűben és maszkban végzik munkájukat.

 

Zalaegerszeg, 2020. november 11.

Kiss Gábor s.k.

igazgató

 

címkék: